Παντοτινοί φίλοι σ’ ένα παντοτινό σπίτι

Αυτά τα σκυλιά μένουν στη Βρούβα και ψάχνουν για ένα ωραίο σπίτι

 

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα σκυλιά αυτής της σελίδας, παρακαλούμε στείλτε μας ένα μέηλ

 • Ρόνι

  Είμαι ο Ρόνι: ένα αγαπησιάρικο κι εντυπωσιακό ημίαιμο ακίτα. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Τα πανέμορφα μάτια μου μαγνητίζουν τους ανθρώπους κι έτσι μπορώ να χώνω το κεφάλι μου στα χέρια τους και να παίρνω ένα σωρό χάδια. Σαν ακίτα που είμαι, είμαι αρκετά γυναικάς…μ’ αρέσει να παίζω με τα θηλυκά στη Βρούβα αλλά είμαι συχνά ανταγωνιστικός με τ’ άλλα αρσενικά. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζομαι έναν έμπειρο ιδιοκτήτη.​

  Δεν τα πάει καλά με αρσενικά σκυλιά

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2014

  Aloe Vera

  μικρό-μεσαίο

  1/7
 • Ζεράρ

  Με λένε Ζεράρ. Είμαι γλυκό κι ευαίσθητο αγόρι. Είμαι πάντα στο περιθώριο. Συνήθως μ’ επισκιάζει ο αδελφός μου που είναι πιο εξωστρεφής. Μεγάλωσα στο καταφύγιο, γι’ αυτό είμαι αρκετά ντροπαλός...αλλά το μόνο που χρειάζομαι είναι μια στοργική οικογένεια που θα μου επιτρέψει να αναπτύξω την προσωπικότητά μου και να φανερώσω τις πραγματικές αρετές μου

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2017

  Aloe Vera

  μεσαίο προς μεγάλο

  1/1
 • Τζώρτζης

  Γεια, είμαι ο Τζώρτζης. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά είναι αλήθεια πως όλοι μ’ ερωτεύονται. Είμαι σκύλος με βαθιά αισθήματα κι έχω έναν ιδιαίτερο κι έντονο τρόπο επικοινωνίας επειδή είμαι κουφός. Μπορείς να μ’ εκπαιδεύσεις με χειρονομίες γιατί είμαι πανέξυπνος και μαθαίνω γρήγορα. Είμαι γλυκός και μ’ αρέσει όταν οι άνθρωποι μου δίνουν προσοχή. Είμαι επίσης φιλικός με τ’ άλλα σκυλιά. Ξέρω ότι κι οι γάτες είναι χαριτωμένες, αλλά δεν τις πολυγουστάρω. Έχω καλαζάρ αλλά παίρνω καθημερινά τα χάπια μου κι έτσι είμαι γερός, δυνατός και ζω μια φυσιολογική ζωή.

  Έχει λεϊσμανίαση; Κουφό; Δεν τα πάει καλά με γάτες

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2015

  Aloe Vera

  μεσαίο

  1/2
 • Μπρούνο

  Είμαι ο Μπρούνο. Είμαι διάσημος εδώ πέρα…με λένε Σούπερ-σκύλο. Είμαι έξυπνος, φιλικός, όμορφος, παιχνιδιάρης, εκπαιδεύσιμος και… καταπληκτικός, σας το είπα; Είμαι αρχηγός της αγέλης, αλλά διοικώ ήρεμα, χωρίς νταηλίκια. Μόνο μια μικρή ιδιοτροπία έχω...είμαι λίγο απρόβλεπτος και πολύ κτητικός με το φαΐ μου. Θα μου ταίριαζε ένας άνθρωπος που να ξέρει καλά από σκυλιά. Θα γινόμουν ο τέλειος σύντροφος για κείνον. Θέλω τόσο πολύ ένα σπίτι, μόνος μου ή με άλλους σκύλους.

  Κτητικός με το φαϊ του

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2016

  Aloe Vera

  μεσαίο προς μεγάλο

  1/8
 • Ζέλντα

  Με λένε Ζέλντα. Δυστυχώς με παράτησαν στο δρόμο στην Αίγινα, όταν ήμουν ακόμη κουταβάκι (ναι, ήμουν κάποτε μικρούλα, αν το πιστεύετε). Είμαι πολύ διασκεδαστική και θα μου άρεσε να έχω ένα κήπο για να παίζω. Δεν τα πάω πάντα καλά με τ’ άλλα σκυλια, γι’ αυτό νομίζω ότι χρειάζομαι μια οικογένεια που να ξέρει καλά τη ράτσα μου. Είμαι πολύ πιστή και λατρεύω τα φιλιά και τα χάδια. Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι όταν μπαίνει κάποιος στην περίφραξή μου κι εγώ πηδώ στην αγκαλιά του…δεν είναι ίσως εύκολο να χωρέσω αλλά το καταφέρνω τελικά!

  Δεν τα πάει καλά με άλλα σκυλιά

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός

  2017

  Aloe Vera

  μεγάλο

  1/10
 • Λουκάς

  Με λένε Λουκά και μ’ εγκατέλειψαν εδώ στην Αίγινα. Μια μέρα κυνήγησα το αυτοκίνητο μιας Βρουβαίας μέχρι τη φάρμα, όπου και παρέμεινα :) Είμαι πολύ έξυπνος και θα ταίριαζα απόλυτα με κάποιον που θέλει μια σχέση ζωής. Είμαι γλυκό παιδί μόνο που καμιά φορά γίνομαι λίγο κυριαρχικός με τ’ αλλά σκυλιά… αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με λίγη υπομονή κι εκπαίδευση!

  Έχει λεϊσμανίαση

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2016

  Aloe Vera

  μεγάλο

  1/4
 • Σόφι & Ρίκυ

  Τυφλό; ΠΡΕΠΕΙ να βρουν σπίτι μαζί

  Γεια! Είμαστε ο Ρίκυ και η Σόφι. Ήμασταν μόλις δυο ήμερών, όταν μας παράτησαν. Μας έσωσε μια καλή Βρουβαία που μας μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχουμε μια ιδιαιτερότητα…είμαστε και τα δυο τυφλά! Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να βλέπουμε τον κόσμο με τις μυτούλες και τ’ αυτάκια μας. Είμαστε αξιολάτρευτα, μας αρέσουν τα χάδια και τα παιχνίδια…κι ελπίζουμε να βρούμε μια καλή οικογένεια με τα ίδια γούστα!

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός & αρσενικό

  2018

  Aloe Vera

  μικρό

  1/11
 • Θέλμα

  Είμαι η Θέλμα, ένα πανέμορφο τεριέ και θα ήθελα να ζήσω με την

  αδελφή μου, τη Λουίζ, με την οποία έχω περάσει όλη μου τη ζωή ώς τώρα. Κοιμόμαστε μαζί, παίζουμε μαζί κι ονειρευόμαστε να βρούμε έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορούμε να αράζουμε στον καναπέ και να βλέπουμε όλοι μαζί τηλεόραση. Είμαι υπέροχη σύντροφος!

  χρειάζεται κήπο; Δεν τα πάει καλά με γάτες, κότες και μικρά ζώα

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός

  2013

  Aloe Vera

  μεσαίο προς μεγάλο

  1/1
 • ​Λουίζ

  Είμαι πολύ αγαπησιάρα και θα ήθελα πολύ έναν άνθρωπο να κάνουμε αγκαλιές και να βλέπουμε μαζί ταινίες. Επειδή είμαι τεριέ δεν μπορώ δυστυχώς να ζήσω με μικρά ζώα όπως γάτες ή κότες. Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη πριν έρθω στη φάρμα, γι’ αυτό θα πρέπει να μου μάθεις κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα θα τα πάμε καλά μαζί γιατί είμαι πανέξυπνη κι αξιολάτρευτη. Εγώ κι η αδελφή μου η Θέλμα θα θέλαμε πολύ να βρούμε σπίτι μαζί γιατί δεν έχουμε ζήσει ποτέ χωριστά.

  Δεν τα πάει καλά με γάτες, κότες και μικρά ζώα

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός

  2013

  Aloe Vera

  μεσαίο προς μεγάλο

  1/2
 • Κερέμ

  Με λένε Κερέμ. Δεν το χωράει ο νους μου πως με παράτησαν μαζί με τη μαμά και τ’ αδελφάκια μου τα Χριστούγεννα. Από τότε ζω στη φάρμα κι ίσως γι’ αυτό να έχω γίνει τόσο ντροπαλός. Είμαι όμως αξιαγάπητος, πανέξυπνος και υπάκουος. Χρειάζομαι απλώς λίγο χρόνο για να σε γνωρίσω και να σ’ εμπιστευτώ. Κι αν έχεις λίγη πείρα κι άλλο ένα σκυλί να κάνουμε παρέα, σίγουρα θα νιώσω άνετα πολύ σύντομα στο καινούργιο μου σπίτι. Οι άνθρωποι στη φάρμα με φωνάζουν μερικές φορές Νουρέγιεφ, γιατί πηδάω τόσο ψηλά που καμιά φορά μοιάζω σαν να χορεύω

  Age

  Gender

  Size

  αρσενικός

  2017

  Aloe Vera

  μεσαίο

  1/3
 • Ζιζέλ

  Με λένε Ζιζέλ. Θέλω τόσο πολύ να μ’ αγαπήσει κάποιος. Είμαι όμορφη, γλυκιά, έξυπνη, αλλά κανείς δεν μου έμαθε ποτέ τρόπους. Καμιά φορά στήνω καβγάδες με κάποιους από τους φίλους μου αλλά σίγουρα μπορώ να μάθω να τους σέβομαι περισσότερο, αν έχεις την υπομονή να μ’ εκπαιδεύσεις. Ο έξω κόσμος παραμένει ένα μυστήριο για μένα, γιατί ζω στη φάρμα από τότε που με βρήκαν στους δρόμους της Σουβάλας. Θα ήθελα όμως να γνωρίσω έναν καινούργιο κόσμο και να ζήσω σ’ αυτόν με μια πραγματικά δική μου οικογένεια.

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός

  2018

  Aloe Vera

  μεγάλο

  1/1
 • Μίνι & Μίκυ

  Είμαστε η Μίνι και ο Μίκυ, δυο αδέλφια που μας εγκατέλειψαν στους δρόμους της Αίγινας όπου ζήσαμε για ένα χρόνο σαν αδέσποτα. Για να επιβιώσουμε έπρεπε να είμαστε σ’ επιφυλακή γι’ αυτό ακόμα φοβόμαστε λιγάκι τα άγνωστα πρόσωπα...μόλις όμως τα γνωρίσουμε γινόμαστε χαρούμενα κι αγαπησιάρικα σκυλάκια αγκαλιάς! Έχουμε πολλή ενεργητικότητα και καλή συμπεριφορά, αλλά θα προτιμούσαμε ένα ήσυχο περιβάλλον και μια σταθερή ρουτίνα ώστε να μη μας ταράζει τίποτα. Ίσως καλύτερος για μας να ήταν ένας έμπειρος ιδιοκτήτης. Θα μας άρεσε να ζήσουμε μαζί, μπορούμε όμως και να χωριστούμε.

  Age

  Gender

  Size

  θηλυκός & αρσενικό

  2016

  Aloe Vera

  μικρό

  1/7
vrouva farm animal sanctuary aegina greece

Vrouva Farm Animal Sanctuary
 Aegina, Greece 1810

 

Email: skulospito@yahoo.gr

If you prefer to make a
deposit email us to send 

you our bank information

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube