Υιοθεσίες 

 

Τα ζώα της Βρούβας βρέθηκαν εγκαταλειμένα ή ήταν ανεπιθύμητα από αυτούς που τα είχαν.

Κάθε χρόνο υιοθετούνται μερικά απ' αυτά, κυρίως σκυλιά. Πολύ συχνά όμως τα ζώα που καταλήγουν σε μας είναι ηλικιωμένα, ή έχουν προβλήματα υγείας ή συμπεριφοράς. Γιαυτά η Βρούβα είναι το σπίτι τους και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο ευχάριστο γίνεται.

Όλα τα σκυλιά και οι γάτες μας είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και είναι στοιχειωδώς εκπαιδευμένα.

 

Αν ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις ένα απο τα υπέροχα σκυλιά ή γάτες μας, επικοινώνησε μαζί μας.

Πέγγυ

Ποιός μπορεί να αντισταθεί σ'αυτή τη χαριτωμένη φάτσα και την απίστευτη γλώσσα;

Πέγγυ

Η Πέγγυ και ο αδελφός της ο Μάρλον εγκαταλείφθηκαν δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών και μας τους φέρανε στη Βρούβα. Όμορφα σκυλιά και ακόμα κουτάβια.

Ζερόμ

Ο Ζερόμ θα ήταν ιδανικός σε ένα σπίτι με παιδιά ή ένα δραστήριο άτομο/ζευγάρι. Κάνε κλικ για να δείς τη σελίδα και το βίντεο του με την Αλεξία.

Ζιζί

Η Ζιζέλ (Ζιζί) και το αδελφός της ο Λούης Σοκς βρέθηκαν σε ένα κάδο σκουπιδιών πριν ακόμα απογαλακτιστούν. Κάποιοι φιλόζωοι τους βρήκαν και μας τους έφεραν. Η Ζιζί έιναι πολύ περίεργη, εξερευνάει και μαθαίνει όλη τη Βρούβα. Απολαμβάνει όμως και την αγκαλιά.

Ζιζί

Η Ζιζέλ (Ζιζί) και το αδελφός της ο Λούης Σοκς βρέθηκαν σε ένα κάδο σκουπιδιών πριν ακόμα απογαλακτιστούν. Κάποιοι φιλόζωοι τους βρήκαν και μας τους έφεραν. Η Ζιζί έιναι πολύ περίεργη, εξερευνάει και μαθαίνει όλη τη Βρούβα. Απολαμβάνει όμως και την αγκαλιά.

Μάρλον

Ο Μάρλον απολαμβάνει τη συντροφιά των ανθρώπων.

Μάρλον

Ο Μάρλον είνιαι ένα ημίαιμο κουτάβι που γεννήθηκε στο τέλος του καλοκαιριού του 2016. Αυτός και η αδελφή του η Πέγγυ βρέθηκαν εγκαταλειμμένα δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Είναι εύκολα εκπαιδεύσιμος, χαριτωμένος και η γλώσσα του έχει μελανές κηλίδες. Είναι αξιολάτρευτος.

Zelda

Η Ζελντα ήρθε στη Βρουβα πριν από δυο βδομάδες και δεν άργησε να δεθεί με τα αλλα τρία σκανταλιάρικα κουτάβια μας. Έχει γίνει πολύ καλή φίλη με τη Λουιζα. Αλωνίζουν οι δυο τους τη φάρμα, εξερευνούν τα πάντα και ζουν συναρπαστικές περιπέτειες μαζί. Χτες κυνήγησαν ένα κόκκορα που είχε αποφασίσει να βγει μια βόλτα έξω απο το κοτέτσι. Τους έβαλα μια φωνή κι αμέσως σταμάτησαν. Αν και έδειχνε πολύ προσβεβλημένος, δεν τον πείραξαν. Τα κουτάβια έβαλαν τα δυνατα τους να δείχνουν αθώα και λυπημένα για αυτ

Μικυ

Ο Μικυ και η αδελφή του η Μίνυ κακοποιήθηκαν και εγκαταλείφθηκαν το Φεβρουάριο του 2016. Όταν ήρθαν στη Βρούβα φοβόντουσαν τους ανθρώπους. Αποδείχτηκαν γενναία κουτάβια και τώρα ο Μίκυ έρχεται στην αγκαλιά σου, εκπαιδεύεται εύκολα και είναι πολύ χαριτωμένος.

Μίνυ

Η Μίνυ και ο αδελφός της ο Μίκυ κακοποιήθηκαν και εγκαταλείφθηκαν το Φεβρουάριο του 2016. Η Μίνυ είναι πιό συνεσταλμένη αλλά είναι πιό περίεργη και πιό εύκολη στην εκπαίδευση.

Zoe

Αυτή η γλυκιά μικρούλα βρέθηκε παρατημένη σε ένα πάρκινγκ. Ήταν γεμάτη τσιμπούρια και είχε πληγές στα μπροστινά της πόδια. Φοβόμασταν για τη ζωή της γιατί είχε πολλή αναιμία και ταχυπαλμία. Η Αλεξιά τη φρόντισε πολύ μέχρι να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Της έλειπε πολύ η μαμά της, γι αυτό και όλοι την παίρναμε αγκαλιά και τη χαιδευαμε. Ευτυχώς τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Zoe sleeiping

Μπρούνο

Ο Μπρούνο είναι διασκεδαστικός και αγαπησιάρης. Είναι υπάκουος και του αρέσει η παρέα ανθρώπων που αγαπούν τα σκυλιά.

Μπρούνο

Ο Μπρούνο είναι ένα από το πιό καλά εκπαιδευμένα σκυλιά μας, πιάνει αυτό που του πετάς, κάθεται, δίνει το πόδι του και έρχεται όταν τον φωνάζεις. Του λείπει η οικογένεια του και ψάχνει να βρεί μιά που να τον θέλει.

Τζωρτζ

Ο Τζωρτζ είναι ένα ιδιαίτερο σκυλί για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Μόλις καταλάβεις πως να επικοινωνείς με ένα κουφό σκυλί,είναι ιδανική συντροφιά.

Τσέρυ

Η Τσέρυ κακοποιήθηκε όταν ήταν κουτάβι και της πήρε αρκετό καιρό να εμπιστευθεί τους ανθρώπους. Μιά οικογένεια με αγάπη και κατανόηση θα μπορούσε να απολαύσει την καλοδιάθετη Τσέρυ

vrouva farm animal sanctuary aegina greece

Vrouva Farm Animal Sanctuary
 Aegina, Greece 1810

 

Email: skulospito@yahoo.gr

If you prefer to make a
deposit email us to send 

you our bank information

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube