Γνωρίστε τους Βρουβαίους

Αυτοί είναι οι ιδιαίτεροι άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο κι ενέργεια για να κάνουν τη Βρούβα αυτό που είναι: όχι ένα συνηθισμένο καταφύγιο ζώων αλλά μια ζεστή και στοργική κοινότητα μοναδικών ανθρώπων που τους ενώνει το κοινό τους πάθος για τα ζώα.

Η Φάρμα δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους εθελοντές της. Γίνε κι εσύ μέλος της Βρουβοοικογενειας!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους έκαναν τη Βρούβα αυτό που είναι σήμερα κι αυτό που θα γίνει στο μέλλον.

Έιμι

Η Έιμι είναι μια εθελόντρια που πηγαίνει βόλτα τους σκύλους. Όπως κάθε καλός σκυλοπεριπατητής, η Έιμι ταξιδεύει. Έχει να πάει στις ΗΠΑ από το 1995 και πλέον θεωρεί την Αίγινα σπίτι της. Ζει με τον Σπάικ με τον οποίο γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην Αίγινα. Ο Σπάικ είναι ένα ημίαιμο πίτμπουλ/μπόξερ

Γιώργος

Τι θα κάναμε χωρίς το Γιώργο! ‘Ερχεται τακτικά και βοηθά στις καθημερινές δουλειές. Χάρη σ’ αυτόν τα ζώα είναι ταϊσμένα και καθαρά κι όλα στη φάρμα πηγαίνουν ρολόι. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με τα ζώα (με τ’ ανθρώπινα ζώα επίσης!) – ακόμα και τα πιο φοβισμένα τον εμπιστεύονται!

Κώστας

Ο Κώστας είναι ο βασικός χτίστης της Βρούβας κι επισκευαστής κάθε ζημιάς. Χωρίς τον Κώστα δεν θα υπήρχε Βρούβα. Εκτός από τις κατασκευαστικές κι επισκευαστικές εργασίες, ο Κώστας δουλεύει εθελοντικά στη φάρμα μια φορά τη βδομάδα κάνοντας οποιαδήποτε δουλειά χρειάζεται.

Μάρκος

Ο Μάρκος είναι ένας από τους πιο ενθουσιώδεις εθελοντές μας. Λατρεύει τα κουτάβια, τις γάτες, τα γαϊδούρια, τ’ άλογα…Απίθανος τύπος και μεγάλη χαρά να τον έχουμε κοντά μας!

Μαριάννα

Η Μαριάννα είναι από τους στυλοβάτες της Βρούβας. Χωρίς αυτήν η Βρούβα δεν θα ήταν ίδια. Αν και δεν είχε δουλέψει με ζώα ποτέ πριν, έχει τον τρόπο της να πείθει ακόμα και το πιο φοβικό σκυλί να βγεί από την περίφραξή του. Έχει θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ και μια μεταδοτική ηρεμία. Είναι επίσης μεταφράστρια γερμανικών και αγγλικών κειμένων

Ρόμπιν

Ο Ρόμπιν ήρθε σαν εθελοντής και κατέληξε να γίνει μέλος της οικογένειας!

Μόνος ή με την Άνα, έρχεται από τη Σκωτία και κάθε φορά μένει μαζί μας μερικές βδομάδες. Είναι καλλιτέχνης αλλά βοηθά επίσης σε όλα. Η ήρεμη, στοχαστική παρουσία του γαληνεύει τη φάρμα. Μας προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην επίλυση ιντερνετικών προβλημάτων και είναι ο καλύτερος δάσκαλος χάρη στην εξυπνάδα και την υπομονή του.

Τζέτζο

Ο Τζέτζο είναι ο τύπος που κάνει τα πάντα. Φτιάχνοντας στάβλους και κοτέτσια, κλαδεύοντας τις ελιές, ο Τζέτζο εξασφαλίζει την καλή λειτουργία της Βρούβας. Έχει δουλέψει με τα ζώα όλη του τη ζωή. Κούρδος στην καταγωγή, ζει στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 20 χρόνια

Έφη & Άνα

Η Έφη και η Άνα είναι οι πρώτες πρώτες εθελόντριες. Έρχονται στη φάρμα μερικές φορές το χρόνο κι η άφιξή τους είναι μεγάλη χαρά για τα ζώα, τους φίλους και τη μαμά Αλεξία. Εκτός από το τάισμα, το καθάρισμα, τις σκυλοβόλτες, το μαγείρεμα, τα χάδια και την ενέργεια που δίνουν, η Άνα ομορφαίνει τη φάρμα με τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες και τις εκπληκτικές της φωτογραφίες, ενώ η Έφη βοηθά στην επιμέλεια των κειμένων και την επίλυση ιντερνετικών προβλημάτων.

Ελίζαμπεθ

Η Ελίζαμπεθ υποστηρίζει εδώ και χρόνια τα δικαιώματα των ζώων στην Ελλάδα και στην Αίγινα. Η καναδική καταγωγή της την έχει προικίσει με πρακτικό πνεύμα. Οι συμβουλές και η υποστήριξή της από την ίδρυση της Βρούβας μας βοηθούν να βοηθάμε περισσοτερο τα ζώα.

Λώρη

Η Λώρη είναι η εθελόντρια που θα κάνει τα πάντα με απίστευτη αποτελεσματικότητα κι ευσυνειδησία. Κατάγεται από την Αλβανία και φέρνει το χαμόγελο και την καλή της διάθεση στη Βρούβα. Είναι υπέροχο να την έχουμε κοντά μας!

Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι παλιά φίλη και υποστηρίκτρια της Βρούβας. Φέρνει μαζί της τη μουσική και τη μεγάλη της αγάπη για τα ζώα.

Ντεϊλίς

Όλοι αγαπούν τη Ντεϊλίς. Από το μικρότερο γατάκι ώς τον πιο μουρτζούφλη άνθρωπο, όλοι ενθουσιαζόμαστε μόλις εμφανίζεται στην είσοδο της Βρούβας - συνήθως με κάποιο νόστιμο γλυκό για να μοιραστούμε. Είναι το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων των ζώων!

Σάντυ

Η Σάντυ δουλεύει εθελοντικά στη Βρούβα σχεδόν από την αρχή. Νοιάζεται πραγματικά για τα ζώα. Η ίδια έχει οχτώ σκυλιά και πολλές γάτες. Γεννημένη στη Νότιο Αφρική, ζει στην Αίγινα εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Κάνει επίσης καταπληκτικές ξεναγήσεις στο νησί – δείτε τη σελίδα της στο Tours by Locals.

Αλεξία

Η Αλεξία δημιούργησε τη Βροούβα και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα όσα είναι η Βρούβα. Ζωόφιλη σε υπερθετικό βαθμό, η Αλεξία ενδιαφέρεται επίσης πολύ για τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα.

​Είναι για όλους μας πηγή έμπνευσης.

Καρολίνα

Η Καρολίνα είναι η ιδανική εθελόντρια. Έρχεται, κινητοποιεί τους πάντες, κάνει αυτά που λέει πως θα κάνει και κάνει ευχαρίστως οτιδήποτε. Ξέρει ν’ απολαμβάνει τη ζωή αλά ιταλικά και είναι απίστευτα διασκεδαστική!

Μάριος

Ο Μάριος είναι πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Κάθε βδομάδα μας εντυπωσιάζει με την εργασιακή του ηθική και την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Και τα ζώα τον λατρεύουν!

Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα είναι πολυαγαπημένο μέλος της βρουβοοικογένειας. Επικοινωνεί απίστευτα με τις γάτες κι έχει πολλές φορές μεταμορφώσει τα τρομαγμένα γατακια που περιμαζεύουμε σε τρυφερά, απόλυτα προσαρμοσμένα διαμάντια. Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τη μαγεία της Μαργαρίτας στη φάρμα!

Ράξιτα

Η Ράξιτα είναι από τους πιο αποτελεσματικούς και παραγωγικούς εθελοντές μας. Έρχεται κάθε καλοκαίρι φέρνοντας μια πνευματική ατμόσφαιρα στη φάρμα.

Σωτήρης

Ο Σωτήρης στήριξε τη Βρούβα από την πρώτη στιγμή. Κάνοντας τα πάντα, από το καθάρισμα των περιφράξεων μέχρι το κούρεμα των προβάτων, ο Σωτήρης είναι η ραχοκοκαλιά της Βρούβας. Είναι η ενσάρκωση του ομάδικού πνεύματος και απόλυτα αξιόπιστος – πάντα παρών να βοηθήσει σ’ επείγουσες καταστάσεις.